Nikon Mirrorless op de Photokina 2018?

Nu Sony zeer succesvol is met zijn spiegelloze  A7 serie ligt de bal duidelijk bij camera giganten als Nikon en Canon om hun cameralijn uit te breiden met een competitieve spiegelloze camera. De verwachting is dan ook dat Nikon zijn concurrent voor de Sony A7111 tijdens de Photokina 2018 zal presenteren.

De specificaties zullen met de specs van Sony wedijveren, dus 24 MP en een full-frame sensor. Nikon zal zijn camera voorzien van noviteiten die je niet zal terugvinden in de Sony A7 serieSamen met de camera worden er twee objectieven gepresenteerd  en binnen een halfjaar wordt deze  serie verder uitgebreid naar 6 objectieven.  De verwachting is dat Canon ook de Photokina 2018 zal gebruiken voor de presentatie van haar spiegelloze versie.

Het lijkt erop dat zowel Nikon als Canon zo lang hebben gewacht , omdat zij de verkoop van hun eigen duurdere DSLR’s niet in de weg wilden zitten.

De Photokina 2018 begint op dinsdag  25 september en loopt tot zondag 30 september. Locatie: Koelnmesse, Keulen, Duitsland.

Photokina Keulen